„Il Gallo Nero” Étterem és Panzió menüajánlata

“A” menü ára (H-P): 1.290.- Ft

“B” menü ára (H-P): 1.490.- Ft

Szombati menü ára: 1.490.- Ft

Érvényes: 2020. szeptember 21. – szeptember 26.

Hétfő

  • Levesek

  • Paradicsomleves

  • Húsleves májgaluskával

  • Főételek “A”

  • Tökfőzelék fasírozottal

  • Máglyarakás

  • Holstein borda kevert salátával és hasábburgonyával

  • Főételek “B”

  • Kapros túróval töltött borda szezámbundában rizzsel

  • Roston csirkemell zöldborsmártással és hasábburgonyával

Kedd

  • Levesek

  • Burgonyakrémleves

  • Kolbászos bableves

  • Főételek “A”

  • Spagetti Carbonara

  • Káposztás kocka

  • Sertés Cordon rizi-bizivel

  • Főételek “B”

  • Kapros túróval töltött borda szezámbundában rizzsel

  • Roston csirkemell zöldborsmártással és hasábburgonyával

Szerda

  • Levesek

  • Tojásleves

  • Csirkeraguleves

  • Főételek “A”

  • Lecsós sertés szelet burgonyával

  • Paradicsomos-cukkinis penne

  • Rántott csirke Corn Flakes bundában fűszeres burgonyával

  • Főételek “B”

  • Kapros túróval töltött borda szezámbundában rizzsel

  • Roston csirkemell zöldborsmártással és hasábburgonyával

Csütörtök

  • Levesek

  • Tejszínes karalábéleves

  • Húsleves tésztával

  • Főételek “A”

  • Brassói aprópecsenye burgonyával

  • Hawaii csirke rizzsel

  • Burgonyás kocka

  • Főételek “B”

  • Kapros túróval töltött borda szezámbundában rizzsel

  • Roston csirkemell zöldborsmártással és hasábburgonyával

Péntek

  • Levesek

  • Karfiolleves

  • Rántott leves

  • Főételek “A”

  • Tárkonyos csirkeragu rizzsel

  • Cigánypecsenye pirított burgonyával

  • Spenót tojással és burgonyával

  • Főételek “B”

  • Kapros túróval töltött borda szezámbundában rizzsel

  • Roston csirkemell zöldborsmártással és hasábburgonyával

Szombat

  • Leves

  • Gulyásleves

  • Főételek

  • Sonkás póréhagymával töltött borda fűszeres burgonyával

  • Roston csirkemell gyümölcsmártással és rizzsel